Fietsverhuur voor een weekend in Knokke

Fietsverhuur voor een weekend in Knokke is een ideale manier om de stad en haar omgeving grondig te verkennen. Bij Fietsenverhuur Mike kunt u comfortabel een fiets huren voor het gehele weekend, waardoor u op uw eigen tempo de prachtige routes en bezienswaardigheden kunt ontdekken zonder haast. Dit geeft u de vrijheid om te stoppen waar u wilt, van het strand tot de stad en alles daartussen.

Bent u op zoek naar een fietsverhuur voor een weekend in Knokke?

Fietsenverhuur Mike

Fietsenverhuur Mike is gelegen op de Zeedijk-Albertstrand 460. Tussen het Knokse casino en de RBSC zeilclub van Duinbergen (De Wandelaar)

GPS instellen op Rozenlaan (dichts gelegen zijstraat van de zeedijk)

Verhuur

  • Wij verhuren kinder- en volwassen fietsen, elektrische fietsen en tandems.
  • Fietskarren van Croozer (Discover our kids trailer | Croozer): Deze kunnen ook baby’s veilig vervoeren en zijn een uitstekend alternatief voor de bakfiets!
  • We hebben ook fietskarren voor een hond (Bicycle trailers for dogs up to 45 kg | Croozer).
  • Duwautootjes voor de allerkleinsten, trapkarretjes voor 1 of meerdere personen en elektrische karretjes voor kinderen, familiegocart voor meerdere personen
  • Ook Hooverboards, elektrische steps, I-walk (Segway)…

Om praktische redenen is het niet mogelijk om fietsen te reserveren.

Verkoop

> Wij verkopen ook fietsen.

Herstellingen

>Wij herstellen ook fietsen: herstelling alle merken. Zowel gewone fietsen als elektrische fietsen (enkel het fiets-gedeelte, niet het elektrisch gedeelte).

Let op: wij herstellen uw fiets indien wij de tijd ervoor hebben en in staat zijn om de herstelling uit te voeren: de stukken op voorraad hebben en de kennis er van hebben.

Herstellingen dienen dezelfde dag terug worden opgehaald: wij hebben geen plaats om fietsen te stallen!

Tarieven

Voordelig fietsverhuur voor een weekend

Bij ons kunt u diverse soorten fietsen huren voor een volledig weekend. Gewone fietsen zijn altijd beschikbaar voor meerdaagse verhuur, mits u dit vooraf meldt. Elektrische fietsen zijn ook te huur voor een weekend, afhankelijk van de beschikbaarheid. Koersfietsen worden echter nooit voor meer dan één dag verhuurd vanwege hun specifieke gebruik. Hetzelfde geldt voor tandems. Dit beleid zorgt ervoor dat we de kwaliteit en beschikbaarheid van onze gespecialiseerde fietsen kunnen garanderen.

Kom snel bij ons langs

We nodigen u uit om onze winkel op de zeedijk in Knokke-Heist te bezoeken en de fiets te kiezen die het best bij uw weekendplannen past. Wij zijn handig gelegen vlakbij parking. Ons team staat klaar om u te adviseren en meer informatie te bieden over onze opties voor fietsverhuur. Lees ook ons huurreglement om goed voorbereid te zijn op een zorgeloos en plezierig fietsweekend in Knokke. 

nl_BENL